Raak magnesium en calcium kwijt zonder het milieu te beschadigen of een complete make-over aan huis te doen. U hebt de juiste waterontharder nodig die bij uw huis past. We hebben de beste beoordeeld en het u gemakkelijk gemaakt om voor u te kiezen.
Dus, het kiezen van de beste waterontharder voor uw huis moet echt serieus worden genomen.

Bij het kiezen van de beste waterontharder zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Zoutvrij, efficiëntie, betaalbaarheid, installatie en onderhoud zijn een van de weinige.

Aquasana 1.000.000 Gallon Rhino House Waterfilter

Aquasana

Als u op zoek bent naar een waterontharder voor langdurig gebruik, is de Aquasana Rhino de beste voor u. Met de 1 miljoen gallonfunctie van de Aquasana Rhino kunt u profiteren van hun langdurige, krachtige waterfiltratie voor uw hele huis tot 10 jaar!
Als u al een professional bent en geld bespaart, kunt u zich natuurlijk afmelden voor de add-ons. Wat Aquasana onderscheidt, afgezien van hun 1 miljoen gallon waterfiltersysteem, is hun unieke up-flow, dubbele tankontwerp dat de contacttijd van het water helpt te verlengen, waardoor het verontreinigingen kan oppakken om verstopping of mediakanalisatie te voorkomen.

APEC Top Tier 5-traps Ultraveilig drinkwaterfiltersysteem met omgekeerde osmose
Dit waterfilter is betaalbaar maar stelt niet teleur. Dit apparaat heeft een 5-traps waterfiltersysteem dat verontreinigingen zoals geur, lood, giftig fluoride, chloor, arseen en chroom verwijdert.
Wat ook goed is aan het filtersysteem, is dat het een lange levensduur heeft, wat betekent dat het slechts om de 6-12 maanden moet worden vervangen en gemakkelijk kan worden vervangen.

Installatie en onderhoud zijn vrij eenvoudig. Maar als u een man moet hebben, wordt het systeem geleverd met een gebruikershandleiding, dus u kunt er goed aan beginnen.

3M Aqua-Pure Whole House Waterfiltratiesysteem

3M Aqua-Pure

Afgezien van zijn slanke ontwerp, is de prijs van het 3M Aqua-Pure Whole House Waterfiltratiesysteem niet zo pijnlijk voor de portemonnee.
Dit apparaat kan worden gebruikt voor zowel commerciële als residentiële doeleinden en wordt geleverd met een debiet van 20 gallons per minuut (wat relatief hoog is)!
Het apparaat helpt uw ​​water te verzachten en sedimenten en harde mineralen te verwijderen. Het koolstoffilter vermindert ook de geur en chloorsmaak, waardoor uw huishoudwater geschikter is om te drinken.

Morton System Saver M30 30.000 graanwaterontharder

Morton System

Wat echt leuk is aan Morton System Saver Waterontharder, afgezien van het compacte ontwerp, zijn de verhoudingen ontworpen om echt te helpen wat ruimte thuis te besparen. De tank is 43 inch lang en 17 inch breed. Dit is geschikt voor kleine gezinnen met niet zo enorm waterverbruik.

De installatie is echter een beetje lastig. Het wordt sterk aanbevolen dat u een professionele loodgieter krijgt om het werk te doen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here