De combinatie van ons Whole House-waterfiltersysteem met onze zoutvrije waterontharder geeft u en uw huis het schoonste water op de markt. U levert niet alleen u en uw gezin water zonder verontreinigingen, maar u verlengt ook de levensduur van uw huishoudelijke apparaten door de schadelijke effecten van corrosie om te keren. Eerst zal uw water door ons hele huis waterfiltratiesysteem gaan.

In fase 1 worden zand, slib, klei en ander sediment gefilterd door ons voorfilter van 5 micron sediment. Nadat het sediment is uitgefilterd, duwt fase 2 het water door een KDF-medium dat schadelijke chemicaliën zoals chloor verwijdert, evenals enkele zware metalen. Fase 3 is ontworpen met behulp van een kokosnoot-koolstofmedium dat organische verontreinigingen zoals chloor, chlooramine, VOS, pesticiden en herbiciden verwijdert om er maar een paar te noemen. Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, bevat fase 4 ons innovatieve ontwerp dat is gemaakt om channeling te elimineren en tegelijkertijd meer contacttijd te produceren.

 
Volgende stap gaat het gefilterde water door onze zoutvrije waterontharder. FutureSoft-ontharder overtreft elk ander systeem in de industrie. Door jaren van vallen en opstaan ​​hebben we er vertrouwen in dat we de toekomst zijn van zoutvrije wateronthardings- / conditioneringssystemen.

In tegenstelling tot op zout gebaseerde verzachters die ionenuitwisseling gebruiken om hardwatermineralen uit water te verwijderen, gebruiken zoutvrije waterontharders een fysiek proces dat bekend staat als Template Assisted Crystallization (TAC). Dit proces zet de hardheid veroorzakende mineralen in het water om in een hardheidskristal dat niet aan enig oppervlak in uw huis blijft kleven. Nogmaals, uw apparaten en warmwaterboilers vrij houden van opeenhoping van hard water. Zoutvrije weekmakers worden ook wel waterconditioners genoemd omdat ze het water niet echt ‘verzachten’; Ze conditioneren (of neutraliseren) het. En omdat dit soort systemen geen mineralen opsluit, is er geen reinigingscyclus nodig om vastgelegde ionen te verwijderen.

Wij zijn een van de weinige fabrikanten die premium NSF-componenten gebruiken die uw systeem optimale prestaties bieden met betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met meer dan 20 jaar ervaring in waterkwaliteit en een sterke overtuiging dat elk gezin het zuiverste beschikbare water verdient, is SpringWell gedreven om de beste producten voor de beste prijs te garanderen met een toonaangevende geld-terug-garantie van 6 maanden.

Zachter huid & gezonder haar

gezonder haar

Hoe zuiverder je water is, hoe zuiverder je huid en haar zullen zijn. Gefilterd water verwijdert bacteriën, chemicaliën en zware metalen die uw huid in het algemeen kunnen beschadigen. Er is een reden waarom spa-eigenaren alleen gefilterd water gebruiken, het is om duidelijke mooie resultaten te garanderen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here